Politică

Lilian Scripnic (AUR): Podul suspendat peste Dunăre se clatină!

Deputatul Lilian Scripnic (AUR) afirmă că la nici un an de la marea inaugurare, podul suspendat peste Dunăre de la Brăila se confruntă din nou cu probleme serioase.

  • Noi crăpături și dâmburi au apărut pe unul dintre sensurile de mers, o situație îngrijorătoare pentru o construcție proiectată să reziste 120 de ani și dată în folosință în iulie 2023.
  • ”Podul suspendat peste Dunăre se clatină!

La nici un an de la marea inaugurare, podul suspendat peste Dunăre de la Brăila se confruntă din nou cu probleme serioase.

Noi crăpături și dâmburi au apărut pe unul dintre sensurile de mers, o situație îngrijorătoare pentru o construcție proiectată să reziste 120 de ani și dată în folosință în iulie 2023.

Aceste defecțiuni ridica întrebări serioase despre procesul de recepție a lucrărilor și despre standardele de siguranță respectate. Siguranța cetățenilor ar trebui să fie prioritatea numărul unu, iar tratamentul superficial al acestor aspecte este inacceptabil.

La ceremonii fastuoase și tăieri de panglici, oficialitățile sunt mereu prezente, dar când vine vorba de asigurarea bunăstării și siguranței românilor, același zel pare să lipsească.

Este timpul ca responsabilitatea să fie asumată și problemele să fie rezolvate cu seriozitate, pentru a proteja viața și siguranța fiecărui cetățean!”, spune Lilian Scripnic.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button