Politică

Lilian Scripnic (AUR): În timpul pandemiei a avut loc un jaf la nivel național. Acum, adevărul începe să iasă la suprafață!

Deputatul Lilian Scripnic (AUR) afirmă că în timpul pandemiei a avut loc un jaf la nivel național iar acum, adevărul începe să iasă la suprafață!

  • ”Românii merită să știe tot ce s-a întâmplat cu adevărat în pandemie!

În timp ce ne țineau închiși în casă, USR-ul și PNL-ul prăduiau bani publici!

Încă din perioada când au fost achiziționate acele 120 milioane doze de vaccina fost vădit că achiziția nu a fost una necesară, ci mai mult una comandată cu tentă de fraudă .

Această afacere care i-a costat pe români 1 miliard de eurocompaniilor farmaceutice străine din împrumuturi făcute de statul nostru cu dobânzi enorme, a îmbogățit o serie de oameni prin șpagă de milioane de euro, ce au stat acolo unde se luau deciziile respective de a încheia acele contracte secretizate.

  • Primii care au putut să facă acest lucru au fost înalții demnitari, asemenea fostului Prim Ministru: Câțu, care și cât a încasat șpagă pentru aprobarea unei asemenea achiziții inutile și costisitoare nu știm.

Va stabili DNA-ul care s-a trezit nu târziu, foarte târziu, care fie s-a sesizat la comanda cuiva, fie nu își face treaba.

Orice Guvern cade mai devreme sau mai târziu din cauza greșelilor făcute sau a incompetenței sale.Guvernul Câțu însă, a făcut mult rău României prin afundarea și mai mare în datorii plătite din bani publici!

Cei trei anchetați de DNA: Florin Câțu – PNL, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă – USR, trebuie să explice românilor de ce și cum au fost facute acele achiziții.

Credeți că acești vânzători de țară: Câțu, Voiculescu și Mihăilă vor fi închiși??”, scrie Lilian Scripnic pe Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button