Politică

Noul vicepreședinte PSD Caraș-Severin, Ionuț Mihai Popovici, se ocupă cu escrocherii

Un om de afaceri îl acuză pe vicepreședintele PSD Caraș Severin, Ionuț Mihai Popovici, de o escrocherie prin care a produs un prejudiciu de 190.000 de lei. Compania SC BRECZ PLATINUM CONSULTING a achiziționat un buldoexcavator cu finanțare de la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului de la compania SC Vasscu Investment & Trade SRL. Omul de afaceri Careba Dan Patriciu a adus buldoexcavatorul la o proprietate a liderului PSD Caraș Severin. Liderul PSD Ionuț Mihai Popovici a refuzat să mai predea utilaj, acesta preferând să îl închirieze Secției de Drumuri Naționale Oravița.

Surse apropiate anchetei susțin că ar fi dispărut probe din dosar, deoarece liderul PSD Caraș Severin Ionuț Mihai Popovici, ar avea protecție din partea unor oameni ai legii. Contractul întocmit în fals între SC Andaria Grup și firma din Arad care a executat lucrari pentru Sectia Drumuri Naționale Oravița reprezintă proba supremă în această escrocherie a liderului PSD. În plus, falsul în înscrisuri private comis cu prilejul întocmirii contractului și mențiunea că utilajul aparține unei firme care e închiriat de altă firmă fără acceptul proprietarului de drept reprezintă dovezi clare ce îl inculpă pe Ionuț Mihai Popovici.

Odată ajuns în fruntea PSD prin transferul de la PMP, Ionuț Mihai Popovici a primit postul de director al Casei de Asigurări de Sănătate Caraș Severin.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button