Politică

Lider PMP: Alianța ADU este „cea mai urâtă față a neocomunismului”

„Alianța de dreapta e cea mai urâtă față a neocomunismului”, susține unul dintre liderii PMP.

Deși se află în alianța Dreapta Unită, liderul PMP Sector 2, Marian Militaru, lansează un atac extrem de dur la adresa colegului de alianță, Radu Mihaiu, și le cere oamenilor să nu-l voteze sub nicio formă. Militarul îl numește pe actualul primar „trădător și impostor securist”, iar în același timp susține că întreaga alianță ADU este „cea mai urâtă față a neocomunismului”.

„Stimați colegi din PMP, cetățeni din Sector 2, nu girați un impostor securist. Așa zisa alianță de dreapta e cea mai urâtă față a neocomunismului.

În calitate de președinte al PMP Sector 2, vă rog să ieșim cu toții la vot, pentru a sancționa trădarea și umilința.

PMP nu îl susține pe Radu Mihaiu și se dezice în totalitate de acțiunile iresponsabile ale actualului primar. Radu Mihaiu își minte consilierii, își minte colaboratorii și partenerii politici.

Nu girați prin votul vostru un impostor, un incompetent. Nu girați un om care se pretinde de dreapta, dar care face politică doar cu delațiuni, minciuni și trădare.

Mai rău decât un delator comunist, impostorul de la primărie respiră doar pentru a trăda și a face rău.

Acest om a vrut să își bage, pe nedrept, cu acuzații false, colegii de alianță la închisoare.

Aceasta nu este alianță de dreapta. Este neocomunism progresist, cea mai urâtă față a securismului.

Radu Mihaiu îi minte pe oameni cu nonșalanță și îi înșeală mimând preocuparea pentru comunitate. Nu există nicio preocupare pentru comunitate, cum nu există un minim discernământ în acțiunile USR.

Sectorul 2 nu merită să fie condus de oameni fără cuvânt și fără caracter. Sectorul 2 nu merită să cadă victimă grupurilor de interese și hoțiilor ascunse sub măștile bunelor intenții.

De aceea, vă rog ca duminică să votați cu gândul la viitor și la comunitatea în care v-ați dori să trăiți. Votați pentru societatea dezirabilă și pentru sistemul de valori în care credeți. Votați pentru mai bine, și spuneți „NU” minciunilor și impostorului securist Radu Mihaiu.

Cătălin Militaru”, scrie Marian Militaru, care se semnează la final „victimă nevinovată a delațiunilor securistului”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button