Liber la furat! Klaus Iohannis a promulgat legea prin care evazioniștii scapă de închisoare dacă achită prejudiciul

Distribuie acest articol!

Klaus Iohannis împreună cu “guvernul său” a dat o palmă justiției din România, după ce președintele a promulgat legea prin care evazioniștii scapă de închisoare. Liber la furat, asta denotă din acțiunile guvernului în frunte cu președintele țării. Scapă cine poate, sau mai bine zis, scapă cine plătește. Artistul Tudor Chirilă a lansat un atac fără precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis, după ce șeful statului a promulgat legea prin care evazioniștii scapă de închisoare dacă achită prejudiciul.

„Să ne explice și nouă Klaus Iohannis (că tot îi plătim salariul) cum a ajuns frate cu evazioniștii și intractorii și de ce nu a retrimis această lege mizerabilă spre reexaminare. Bine, nu e mult de explicat, nu suntem nici proști, nici orbi. Poate doar uimiți de doza de imoralitate a unui individ care se declară bucuros că seamană cu Arnie Schwarzenegger.

“Altfel spus, legea inițiată de PSD și promulgată de președintele Iohannis, deși o putea întoarce la Parlament, produce efecte mult mai extinse, nu doar în cazul anchetelor și proceselor în curs, ci și în unele cauze rămase definitive. În aceste cauze, pedeapsa închisorii poate fi înlocuită cu amenda”

Și ce părere au despre asta Dan Barna Dacian Cioloş Vlad Voiculescu Stelian Ion Florin Cîţu Ludovic Orban și alți politicieni care au pe agendă lupta împotriva corupției și a marii evaziuni.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: