Legea Izolării. PSD și PNL mână în mână împotriva românilor, la ordinul lui Arafat

PSD face jocuri de imagine atunci când afirmă că PNL construiește o legislație neconstituțională care permite încălcarea drepturilor fundamentale ale românilor.

Legea izolării și a carantinei este o creație comună a PSD și PNL, în complicitate cu USR și UDMR.

Actualele partide parlamentate, creații ale fostului PCR, atacă drepturile românilor. Incapabili să găsească soluții, lipsiți de credibilitate în fața poporului, s-au făcut preș în fața lui Arafat.

Nu punem în discuție bunele lui intenții și competența lui de a gestiona o asemenea criză. Doctor fiind, se uită doar la o latură a problemei, considerând-o ca fiind cea mai importantă în timp ce restul sunt total colapsate.

Ori soluțiile trebuie să atace toate laturile problemei, nu doar una. Degeaba amânăm infectarea dacă la iarnă românii nu vor mai avea bani de mâncăre și de căldură.

E ușor să iei decizii când tu nu vei avea această problemă, când ai totul asigurat pe ani de acum încolo. Însă restul românilor vor avea de suferit.

Legea prevede carantinarea și izolarea obligatorie românilor, nu doar a celor infectați ci și a celor suspecți. Sigur că nu va scrie obligatoriu, sigur că nu îi va spune sechestrare, însă se vor aplica măsuri care vor crea această situație.

Acest lucru transformă anumite categorii profesionale în mici dictatori. Abuzurile pot avea loc. Este suficient cineva să te declare suspect și poți fi izolat pe termen nedeterminat.

%d blogeri au apreciat: