InternaționalPolitică

Le Pen, după ce a pierdut alegerile în Franța: Nu trebuie să ne mai lăsăm teama să ne cuprindă

Alegerile prezidențiale din Franța au luat sfârșit. Marine Le Pen a pierdut în fața lui Emmanuel Macron, dar susține că a reușit să îi decredibilizeze pe toți cei care îi spunea că partidul său va dispărea de pe scena politică din Franța și din Europa.

”Le mulțumim milioanelor de oameni care au venit să ne voteze. Ne-au demonstrat că avem o forță extraordinară, ne simțim întăriți ca urmare a acestor alegeri. Iată cum am reușit să-i decredibilizăm pe toți cei care ne spuneau că vom dispărea de pe scena politică din Franța și din Europa. Votul de astăzi este al oamenilor care își doresc o schimbare profundă a Franței.

Nu trebuie să ne mai lăsăm teama să ne cuprindă. Trebuie să ne dăm seama cât suntem de puternici, votul primit este expresia dorinței de a schimba tot ceea ce se întâmplă în Franța.”, a transmis Marine Le Pen.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button