Politică

Lacheul lui Ciolacu, surprins în timp ce înjură ca un birjar

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a spus mai multe înjurături în timp ce se afla în direct la postul de televiziune Antena 3. După ce i-a fost atrasă atenția de moderatoare, el și-a cerut scuze, motivând că este la volan.

La o dezbatere în direct despre numirea lui Cristian-Gabriel Pascu în funcția de vicepreședinte la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, Lucian Romașcanu se număra printre invitați. El nu se afla în platou și a intrat doar prin conexiune audio. La un moment dat, reprezentantul PSD poate fi auzit cum înjură. „Ce p**a mea faci mă? F****i gâtul m***i!” spune Romașcanu.

Nu este prima dată când fostul ministru al Culturii de la PSD este surprins într-o astfel de ipostază. El a fost înregistrat înjurând, după ce a fost deranjat de unii jurnaliști, înainte de Congresul PSD din 2020. La momentul respectiv Romașcanu, demis din funcția de purtător de cuvânt.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button