Politică

Klaus Iohannis vine marţi la Timişoara. Participă la aniversarea Continental

Klaus Iohannis la Timisoara

Preşedintele Klaus Iohannis va ajunge mâine la Timişoara, unde va participa la un eveniment dedicat aniversării a două decenii de la deschiderea fabricii Continental. Preşedintele nu va avea întâlniri politice.
Şeful statului va participa, marţi, la Timişoara, la un eveniment dedicat împlinirii a 20 de ani de la înfiinţarea fabricii Continental, investiţie a concernului german cu acelaşi nume. Klaus Iohannis nu va avea nicio întâlnire cu cei din PNL Timiş şi nici măcar una privată cu primarul Nicolae Robu, în pofida dorinţei acestuia din urmă Preşedintele va fi totuşi prezent la o recepţie restrânsă organizată de cei de la Continental, unde vor participa principalii lideri ai administraţiei locale: preşedintele Consiliului Judeţean, Căin Dobra, primarul Nicolae Robu şi prefectul Liliana Oneţ.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Scrie un comentariu

1 comentariu pentru acest articol

robu a spus:

(septembrie 21st, 2020 at 16:09 )

CONTINENTAL CEL MAI MARE POLUATOR DIN TIMISOARA ASTA STIE PRESEDINTELE…..ANVELOPE……

Cele mai citite articoleAdministratie

Începând de astăzi, micuţii preşcolari din Ghiroda se bucură de o grădiniţă nou-nouţă. Aceasta este dotată la cele mai înalte standarde. Are bucătărie, sală de mese, încălzire în pardoseală, sistem de aer proaspăt, ventilaţie, climatizare etc. Mare bucurie pentru copiii din Ghiroda, dar şi pentru părinţii lor. În această localitate a fost dată în folosinţă…
Citeşte tot articolul

Politica

Preşedintele Klaus Iohannis va ajunge mâine la Timişoara, unde va participa la un eveniment dedicat aniversării a două decenii de la deschiderea fabricii Continental. Preşedintele nu va avea întâlniri politice. Şeful statului va participa, marţi, la Timişoara, la un eveniment dedicat împlinirii a 20 de ani de la înfiinţarea fabricii Continental, investiţie a concernului german…

 » Aflați mai multe detalii…

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button