Internațional

Khamenei și Netanyahu, declarații războinice

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a ieșit cu un mesaj războinic, după ce Iranul a lansat un atac cu peste 300 de drone și rachete balistice asupra Israelului.

„Am interceptat, am respins, împreună vom învinge”, a scris premierul israelian.

Mesajul liderului Iranului

Ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului, a declarat că „regimul sionist malefic al Israelului va suferi consecințe”, în urma atacurilor cu drone lansate de Iran împotriva Israelului, conform The Guardian.

Într-o înregistrare video pe X, Ali Khamenei a declarat:

„Regimul malefic însuşi, care înseamnă numai răutate, rău şi greşeală, a adăugat o altă greşeală la propriile erori prin lansarea unui atac asupra consulatului iranian din Siria.

Consulatele şi ambasadele din orice ţară în care există sunt considerate ca fiind teritoriul ţării căreia îi aparţine ambasada. Atacarea consulatului nostru este ca şi cum ne-ar ataca pământul. Regimul malefic a făcut o mişcare greşită în acest caz. Ar trebui să fie pedepsit şi va fi pedepsit”, a declarat Khamenei.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button