Opinii

Judecătoarea Adriana Stoicescu șterge pe jos cu comasații: E vremea proștilor agresivi care strigă suficient de tare încât să acopere glasul rațiunii

Magistrata Adriana Stoicescu iese la atac în prag de alegeri! Judecătoarea critică actuala clasă politică, dar și pe alegători, pe care îi numește, citez: „proști agresivi” și „analfabeți funcțional”. 

„E vremea proștilor agresivi, analfabeții funcțional, care strigă suficient de tare încât să acopere glasul rațiunii. A celor care văd vulturi în orice papagali. […] A celor care văd niște eroi în toți ratații care încalecă o bicicletă spunând că ne salvează de la dezastrul creat tot de ei. Lumea va fi devorată de prostia celor mulți, amăgiți de “elitele” avide doar de bani și putere, care se cațără pe cadavre pentru a-și atinge scopurile meschine”, a transmis judecătoarea într-un pamflet autointitulat ”amar”. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button