Joi. Parcare Mall Băneasa. București. Ora 7. Marș auto impresionant organizat de AUR și George Simion

Copreședintele partidului AUR, George Simion, a anunțat pe pagina sa de facebook că joi dimineața, începând cu ora 07.00, în București se va organiza un marș auto impresionant cu sute de mașini.

Purtarea drapelului tricolor este obligatorie pentru fiecare dintre participanți.

Marșul Auto va porni la ora 07.00 din parcarea mall Băneasa din București.

„Români, avem o șansă istorică, avem șansa ca pentru prima dată după 1989 să ducem în parlament un partid care este al Românilor.

Sondajele de opinie mincinoase spun că AUR ar avea numai în România 7% și că am trecut pragul electoral. Este doar o strategie mincinoasă prin care ni se spune că e bine și așa și să fim mulțumiți. Nu, AUR se află numai în România la o valoare dublă, la care se adaugă Basarabia și Diaspora. Vorbiți și convingeți să ne voteze cel puțin unul dintre cei apropiați și vom ajunge așa la 20%.

Avem o șansă istorică: să trimitem la groapa de gunoi a istoriei două partide ale sistemului. Mergeți la vot și puneți ștampila pe AUR și vom scoate din parlament PMP și PRO ROMÂNIA, partidele balama ale lui Traian Băsescu și Victor Ponta.

Joi vom organiza un marș auto prin tot BUCUREȘTIUL. Nu trebuie să fie român care să nu știe de noi, în condițiile în care televiziunile ne-au cerut 18 000 euro pentru un minut de prezență la TV. Marșul auto va începe la 7 și vom pleca joi dimineața din parcarea Băneasa Mall. Vom fi sute, poate chiar mii de autoturisme auto. Simpatizanții, susținătorii și membrii de partid sunt chemați la acest marș. Să puneți steagul tricolor, este o necesitate” a declarat George Simion.

%d blogeri au apreciat: