Magazin

Iulia Albu a atacat decizia magistraților de la Tribunalul București prin apel

După decizia magistraților din Decembrie 2020 de a respinge cererea ordinului de protecție pentru Iulia Albu, împotriva fostului soț, aceasta face apel spre reevaluarea deciziei.

Decizia instanței din anul 2020

„Respinge apelul, ca nefondat. Obligă apelanta la plata către intimat a sumei de 1.500 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu de avocat. Definitivă. Pronunțată astăzi, 07.01.2021 prin punerea soluției la dispoziția părților prin intermediul grefei instanței”.

Declarații acordate de către Iulia Albu după ieșirea din Tribunalul București, în urmă cu câteva zile despre fostul soț, Mihai Albu.

”Trebuia să cer acest ordin. Eu mă tem real pentru integritatea mea corporală. Nu știu care este planul lor, dar… Vă rog să mă scuzați, dar am aflat că Mikaela a făcut Revelionul într-un cerc mare de oameni. Într-un apartament de bloc au fost nouă oameni fără mască și acum trebuie să mă duc cu ea să facem acel test. Mai vreau să fac o precizare. În momentul în care am solicitat acest ordin de protecție nu am solicitat și asupra Mikaelei. Ceea ce înseamnă că el va putea să își vadă fiica, chiar dacă se emite acest ordin de protecție”, a declarat Iulia Albu.

Sursă text: cancan.ro

Sursă foto: pagina de Facebook – Iulia Albu

Back to top button