iRealitatea și neAdevărul.RO- mijloace pentru dezinformare ale guvernului

Distribuie acest articol!

Presa aservită din România devine din ce în ce mai mică. Cel puțin două portaluri ce se pretind importante, dar nu sunt, au încercat să minimizeze protestele de astăzi din România.

La București în fața parlamentului mulțimea a fost una impresionantă. Că au fost 10.000 de români sau 20.000 de români devine irelevant, dar este importantă încercarea unei părți a presei de a duce în derizoriu cifrele.

iRealitateaTv, o televiziune cu audiența prăbușită, la care nici în punctele de maxim nu se uită mai mult de 20.000 de români, a relatat că în stradă au fost dar 1.000 de români.

neAdevărul.RO, portal în care s-au investit anual zeci de milioane de euro ca să lovească în curentul naționalist din România, cu acționari și finanțatori dubioși din afara țării, a susținut că au fost câteva sute.

Ambele “mijloace de informare” nu au reflectat însă adevărul. Cele două instituții de presă au primit oficial bani din cele peste 50 de milioane de euro date presei de guvernare pentru a susține punctul de vedere al puterii.

Practic iRealitateaTv și neAdevărul.Ro au devenit niște mici puncte de dezinformare publică, fără a mai dispune de credibilitate. De altfel și audiența lor s-a prăbușit deoarece românii dispun acum de mijloace de informare diverse și pot selecta din ceea ce piața le oferă.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: