Social

ÎPS Teodosie, despre aşa-zisul „marş al mândriei”: Niciodată, oricât ar vrea sau s-ar strădui unii, anormalul nu va putea lua locul firescului, nu are cum să biruie

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, se pronunță, în exclusivitate pentru activenews.ro, asupra marșului homosexualiștilor din București, care și-au exagerat cu mult cifra participanților dar în același timp au fost susținuți vocal de o serie de ambasadori străini care își depășesc flagrant statutul diplomatic în România atunci când șantajează Guvernul român și fac presiuni pentru impunerea așa-ziselor „căsătorii” homosexuale.

Înaltul ierarh al Bisericii Ortodoxe Române spune că presiunile externe „nu vor avea influență asupra poporului român, care are o viță străbună atât de sănătoasă” și consideră că în România niciodată nu vor fi legalizate aceste acte anormale. Ca o concluzie, IPS Teodosie întărește atât pentru propagandiștii homosexuali cât și pentru românii credincioși faptul că „Normalitatea va învinge pentru că normalitate este cu Dumnezeu!”.

Aşa cum se ştie, Gigi Becali va merge din nou alături de preoți și de membrii şi simpatizanţii Asociaţiei „Frăția Ortodoxă” pe Calea Victoriei, ca să o stropească cu agheazmă după ce a fost bătută de marșul homosexualilor și homosexualiștilor care militează pentru „căsătoria” între aceleași sexe, plante și posibil și animale, după cum scrie site-ul citat.

Becali a participat la un astfel de protest și în 2022, și în 2021, fiind însoțit de Mihai Stoica și Alexandru Tudor, amintește GSP.

„Nu ne putem opune. Ce putem face noi? Când ei fac un marș, nu protestăm, că ei sunt liberi să facă ce vor. Și noi suntem liberi să sfințim locul, adică să curățim de duhuri

De exemplu, pe Calea Victoriei, mâine, la ora 18, o să fie o lucrare de sfințire a locului, de curățire a duhurilor necurate, că pe acolo, pe unde trec ei, lasă duhuri rele și fac accidente oamenii, mor oameni după aia”, a declarat Becali la Realitatea TV.

Filantropul ortodox subliniază că nu e de acord ca homosexuali, lesbienele și transsexualii să poată adopta și să se căsătorească în biserică:

„Niciodată adopție și niciodată căsătorie în biserică. Duhurile rele, dracii rămân în urma lor pe Calea Victoriei și fac oamenii accident cu mașina mâine, poimâine, peste o săptămână. Eu nu am treabă cu ei.

Acum sunt mai liberal, înainte eram radical. Acum m-am gândit – stai că oamenii nu au nicio vină, eu nu mai dau vina pe om, eu dau vina pe păcat, pe drac, care îl pune pe om să facă păcat.

Ce pot să fac eu? Merg pe Calea Victoriei și sfințesc cu agheasmă, că mai rămân draci pe acolo, pe o trecere de pietoni, pe o scară de bloc. Mâine, la ora șase, cu preoți”.

La rândul său, șeful Frăției Ortodoxe, Dan Grăjdeanu, a anunțat: „Vă așteptăm Duminică, ora 18:00 în Piața Victoriei. Doamne miluiește neamul nostru românesc!”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button