PoliticăȘtirile 60m.RO

Ipocrizia USR PLUS. Primarii useriști fac risipă din bani publici

Primarii USR fac risipă din banii publici la nivel local și cer finanțare de la bugetul de stat pentru o serie de programe care ar putea fi susține din alte fonduri, precum finanțări europene sau fondul de mediu, au declarat surse police pentru psnews.ro.

Spre exemplu, primarul USR din Brașov a cerut fonduri pentru amenajări în zone de locuințe rezidențiale – 2 milioane de lei, 10.400.000 de lei pentru amenajare parc în zon de locuințe situată între str. Pieței și Aleea Bujorului și 2.220.000 de lei pentru lucrări de eficiență energetică.

La Câmpulung Muscel, primarul a cerut suma de 12 milioane de lei pentru reabilitarea străzilor Negru Voda și Republici. O altă cerere de fonduri de 2.000.000 lei este destinată finanțării evenimentului cultural „Câmpulung Capitala Scrisului Românesc”.

La Neamț în comuna Săbăoani, condusă tot de USR, se finanțează piste de biciletă in mediul rural cu 1 milion de lei. În comuna Tazlău, din județul Neamț, condusă tot de USR, se finanțează modernizarea iluminatului public, care ar putea fi finanțat cu bani de la la Fondul de Mediu. Este și cazul comunei Cenad din județul Timiș, condusă tot de USR.

Back to top button