Social

Ion Țiriac a explicat de ce nu merge să o vadă pe Simona Halep la Wimbledon

Prezent la Campionatele Europene de juniori de la Otopeni, Ion Ţiriac a vorbit despre șansele Simonei Halep la câștigarea Wimbledonului și a explicat de ce nu va merge la Grand Slamul londonez în acest an.

Omul de afaceri a afirmat că Simona este favorită să se impună la competiția de la All England Club și a spus că nu este de acord cu decizia organizatorilor de a-i exclude pe sportivii din Rusia şi din Belarus.

„Am auzit că Simona a câștigat, trebuie s-o felicităm. Pe hârtie, e cea care trebuie să câștige turneul, de departe. Nu poate să o bată nimeni. Poate doar să piardă singură.

Nu, nu mă duc la finală. M-aș duce cu plăcere pentru Simona, dar nu sunt de acord cu faptul că organizatorii nu i-au lăsat pe ruși și pe bieloruși să joace. N-au nicio vină sportivii, nimeni nu vrea război, nici ei nu vor, nici noi. Mi s-a întâmplat și mie în 1960 treaba asta și n-o să uit niciodată” – Ion Țiriac, citat de GSP.

În 1960, Țiriac era component al echipei naționale de hochei și trebuia să participe la Jocurile Olimpice de iarnă din SUA, de la Squaw Valley, dar România a boicotat evenimentul.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button