Ion Chicu, premierul oligrofen al Republicii Moldova. Iată ce analfabetisme scrie

Ion Chicu este premierul Republicii Moldova, dar nu pentru competențele dovedite de-alungul vieții, ci datorită slugărniciei față de alții situați mai presus decât el.

Ba am putea spune că este exact invers, adică a fost pus premier tocmai pentru că la capitolul inteligență duce o mare suferință.

Premierul bananier al Republicii Moldova a încercat astăzi un atac la adresa românilor de la Vest de Prut, dar în loc de cuvinte a ieșit cu totul altceva:

„Stau si mă uit eu la băiețașii ăștea români oploșiți prin structurile europene, care vin cu „patronajul” peste noi… Ratați, nimic în viață și în țară realizat, numai de „adus mingi” buni…

Ce-ai făcut june în țara ta, că geme de cea mai mare corupție din Europa? Ai numai în județul Suceava jumate din numarul de bolnavi COVID19 integistrati in toată țara mea. Si medici, cam tot atîți. Județele moldovenești au 40% din decedați din total pe România. Și de 2 ori mai mulți decedați moldoveni în dreapta Prutului, decât în stânga, desi numarul populației este egal.

Pentru noi este foarte importantă opinia cetățenilor noștri despre activitatea guvernului. Și doar critica moldovenilor pentru noi contează.” Atacurile concertate ale unor personaje, cu pretenții de avocați ai Moldovei, pot să-i impresioneze doar pe patronii lor. Pe mine – deloc.”

Din cele enunțate mai sus se vede în clar că premierul Republicii Moldova nu deține cunoștințe minime de scriere în limba română, limba oficială a statului Republicii Moldova. Nu putem presupune că ar gândi altfel decât ar scrie, ba putem afirma că este cu siguranță mai rău.

Menținerea analfabetului dovedit Ion Chicu la conducerea Republicii Moldova ar reprezenta o ofensă pentru partenerii europeni, de România nici nu are rost să mai discutăm.

%d blogeri au apreciat: