Politică

Iohannis ne spune nouă să facem economie, dar el se scaldă în bani cu avion de lux la New York

Președintele Iohannis are un tupeu fantastatic. Le cere românilor să facă economie, dar el o arde pe bogăție prin vacanțe de lux în Occident pe banii noștri. Nu mai vorbim că lui Iohannis și domna Carmen le put cursele de linie și de fiecare dată zboară cu avioane de lux private. Ne spune că nu ne va stinge lumina și că nu vom sta în frig. Păi ei deja când pronunță asemenea chestii este clar că asta se va întâmpla. Dacă merge în această direcție ar fi bine să își pregătească elicopterul.

”Cred că a face economie într-o vreme în care criza energetică este evidentă (…) lucrurile sunt destul de simple, trebuie să evităm să risipim energia”, a declarat, marţi seară, la New York, preşedintele Klaus Iohannis.  

Întrebat cum face el însuşi economie, preşedintele a precizat că locuinţa poate să fie mai rece, dacă nu este nimeni acasă, se poate stinge lumina în încăperile în care nu se stă şi pot fi scoase din priză aparatele care nu se folosesc.  

”Nu ne dorim şi nu se va întâmpla ca românii să stea în frig, cum nu se va întâmpla să li se stingă lumina, cum se spune, dar este un lucru natural, foarte potrivit, bun, etic, corect, un semn de solidaritate, să facem economii rezonabile fiecare acolo unde putem”, adăugat preşedintele.  

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button