Politică

Ioana Ramona Bruynseels, candidatul AUR la primăria Sector 1: Incendiul din cartierul Aviației și lipsa de reacție a administrației conduse de Clotilde Armand

Astăzi, în urma incendiului izbucnit la un bloc aflat în construcție pe strada Daniel Danielopolu din cartierul Aviației, ne exprimăm îngrijorarea profundă și totodată dezamăgirea față de lipsa de reacție a administrației conduse de Clotilde Armand.

Deși nu au fost raportate probleme privind evacuarea persoanelor din incintă, incendiul a generat un volum semnificativ de fum, iar izolarea bituminoasă arzând poate emite substanțe toxice, afectând astfel sănătatea cetățenilor din Sectorul 1 și nu numai.

103 muncitori se aflau pe șantier la momentul izbucnirii incendiului. Din fericire, aceștia nu au fost răniți. 

Ne-am fi așteptat ca Primăria să acționeze prompt și să emită un comunicat de presă pentru a avertiza populația asupra riscurilor fumului toxic și pentru a oferi recomandări privind măsurile de protecție necesare.

În calitate de candidat AUR la Primăria Sectorului 1, mă angajez să fiu mereu alături de comunitate în astfel de situații critice și să acționăm rapid și eficient pentru a proteja sănătatea și siguranța locuitorilor.

Solicităm administrației conduse de Clotilde Armand să-și asume responsabilitatea și să ofere clarificări cu privire la lipsa lor de reacție în fața acestui incident. Ne reafirmăm angajamentul de a lucra pentru un Sector 1 mai sigur și mai responsabil, unde cetățenii să se simtă protejați și sprijiniți în fața dificultăților.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button