Politică

Ioana Ramona Bruynseels (AUR): Vreau să mulțumesc grupurilor civice din Sectorul 1 care au organizat singura dezbatere electorală

Candidata AUR la Primăria Sectorului 1, Ioana Ramona Bruynseels, a mulțumit grupurilor civice din Sectorul 1 care au organizat singura dezbatere electorală în care am stat față în față toți candidații care își doresc să conducă sectorul!

  • ”Vreau să mulțumesc grupurilor civice din Sectorul 1 care au organizat singura dezbatere electorală în care am stat față în față toți candidații care ne dorim să conducem sectorul!Încă o dată, societatea civilă este cu un pas înainte.

Astfel, alegătorii din sector au putut să asculte soluțiile propuse de candidați și să vadă dacă sunt cele care răspund nevoilor și așteptărilor lor. Eu îmi doresc ca ale mele să fie cele mai bune.

Vreau să vă asigur că, dacă voi fi ales primar, voi consulta societatea civilă în toate chestiunile importante care privesc comunitatea. Transparența și colaborarea sunt esențiale pentru un viitor mai bun al Sectorului 1.

Voi aminti aici grupurile : Parinti de Ciresari- Piata Domenii, Grupul de Iniţiativă Civică Cişmigiu, Grupul de Initiativa Civica Kiseleff, Grupul Inițiativa Civică Bucureștii Noi, Floreasca Civica”, a spus Ioana Ramona Bruynseels.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button