Politică

Ioana Ramona Bruynseels (AUR): Pentru prima dată, locuitorii din Sectorul 1 au pe cine să aleagă la funcția de primar! De data aceasta nu trebuie să mai votăm răul cel mai mic!

Ioana Ramona Bruynseels, candidata AUR la Primăria Sectorului 1, afirmă că pentru prima dată, locuitorii din Sectorul 1 au pe cine să aleagă la funcția de primar! De data aceasta nu trebuie să mai votăm răul cel mai mic!

  • ”Pentru prima dată, locuitorii din Sectorul 1 au pe cine să aleagă la funcția de primar! De data aceasta nu trebuie să mai votăm răul cel mai mic!

Sunt una dintre dumneavoastră, Sectorul 1 este acasă și pentru mine! Sunt Ramona Ioana, absolventă a Facultății de Drept din Cluj, șefă de promoție, absolventă de master în Administrație Publică la Harvard și vreau sa pun toată formarea mea și experiența profesională în slujba dumneavoastră!

Pe 9 iunie alegem profesionalismul și bunul simț, empatia și corectitudinea, un om pentru oameni!”, spune Ioana Ramona Bruynseels.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button