Politică

Ioana Ramona Bruynseels (AUR): Pe 9 iunie, nu votăm un primar, votăm viitorul copiilor noștri, respectul față de seniori, soluțiile la problemele de zi cu zi!

Candidata AUR la Primăria Sectorului 1, Ioana Ramona Bruynseels, afirmă că pe 9 iunie, nu votăm un primar, votăm viitorul copiilor noștri, respectul față de seniori, soluțiile la problemele de zi cu zi!

  • ”Pe 9 iunie, nu votăm un primar, votăm viitorul copiilor noștri, respectul față de seniori, soluțiile la problemele de zi cu zi! Votăm pentru demnitate, pentru o viață liniștită la noi acasă, pentru un primar care să rămână om și după afișarea rezultatelor!

Am nevoie de sprijinul dumneavoastră! Ne dăm mâna pentru Sectorul 1, ne mobilizăm și facem ca fiecare vot să conteze! Cu Bun Simt și iubire fața de oameni, eu ce promit, FAC!”, afirmă Ioana Ramona Bruynseels.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button