Politică

Ioana Ramona Bruynseels (AUR), mesaj de forță pentru Grupul de la Cluj: „Suntem mai puternici și mai bine pregătiți decât credeți voi!”

Aflată la Cluj, Ioana Ramona Bruynseels, președinta organizației de femei în Partidul AUR, transmite un mesaj de forță Grupului de la Cluj: „Suntem mai puternici și mai bine pregătiți decât credeți voi!”.

„Noi le transmitem chiar și de aici de la Cluj unde ei se gândesc că sunt atât de puternici și controlează tot, că AUR este mai puternic decât cred ei și că AUR este mai pregătit decât cred ei și decât și-ar dori ei ca acest lucru să se întâmple. Spun aceste lucruri nu doar ca simple declarații politice ci în urma unei săptămâni în care am intervievat pentru diverse candidaturi în județul nostru foarte mulți oameni de bună credință și vreau să vă dau vestea cea bună: către noi, către AUR, vin oameni foarte buni.

Unii noi în politică, alții cu experiență, dar oameni curați care au încercat tot timpul în mandatele lor anterioare să facă bine comunităților din care fac parte. Oameni care au nevoie doar de cadrul stabilit în care ei să poată acționa și să facă bine pentru români. M-am bucurat totodată să întâlnesc în această săptămână foarte multe doamne extraordinare care iată că își depun candidatura pentru a fi primari în comunele și orașele pe care le reprezintă și în care locuiesc. Este un semn bun. Noi, cei de la AUR, credem foarte mult în doamne, în femei. Le invităm alături de noi în continuare pentru că femeia este nucleul societății, cum ne place nouă să spunem în AUR, femeia este nucleul de AUR. Femeia este responsabilă, este dedicată, este corectă, onestă, ține la viitor, face toate demersurile pentru ca tinerii, copiii să fie bine, să aibă oportunități.”, a declarat Ioana Ramona Bruynseels.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button