Politică

Ioana Ramona Bruynseels (AUR): Cum să nu mă revolt când văd că timp de 34 de ani, copiii noștri au fost și sunt în pericol, pentru că școlile din Sectorul 1 NU au autorizatie de siguranță la incendii pentru a funcționa?

Candidata AUR la Primăria Sectorului 1, Ioana Ramona Bruynseels (AUR), transmite un mesaj: Eu vin să construiesc! Nu ca alții, să promit, să amăgesc!, spune ea, arătând că se revoltă când vede că timp de 34 de ani, copiii noștri au fost și sunt în pericol, pentru că școlile din sector NU au autorizatie de siguranță la incendii pentru a funcționa? Stiți ce înseamnă asta? 55.000 de copii și 3.700 de cadre didactice în pericol în caz de incendiu.

  • ”Mi se spune de multe ori să atac mai cu eleganță, pentru că oamenii s-au săturat de certuri. Dar cum să nu mă revolt când văd că timp de 34 de ani, copiii noștri au fost și sunt în pericol, pentru că școlile din sector NU au autorizatie de siguranță la incendii pentru a funcționa? Stiți ce înseamnă asta? 55.000 de copii și 3.700 de cadre didactice în pericol în caz de incendiu.

Ce nu au facut ceilalți în 34 de ani, voi face eu și echipa mea, indiferent de cât va costa.

Viața și sănătatea copiilor noștri nu sunt de negociat și nu pot fi jucate la alba-neagra de politicieni eșuați! Eu vin să construiesc! Nu ca alții, să promit, să amagesc”, spune Ioana Ramona Bruynseels.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button