Politică

Ioana Ramona Bruynseels (AUR): Aderarea României la mini-Schengen este o decizie care ar trebui să ridice mari semne de întrebare despre actuala clasă politică ce negociază pe sub masă suveranitatea și independența națională

Ioana Ramona Bruynseels, candidat AUR la europarlamentare, afirmă că aderarea României la mini-Schengen este o decizie care ar trebui să ridice mari semne de întrebare despre actuala clasă politică ce negociază pe sub masă suveranitatea și independența națională.

  • ”Mini-Schengen dintr-o altă perspectivă – umilirea poporului român!!! Aderarea României la mini-Schengen este o decizie care ar trebui să ridice mari semne de întrebare despre actuala clasă politică ce negociază pe sub masă suveranitatea și independența națională. Această mișcare a urmașilor lui Iliescu (PSD și PNL) poate fi văzută ca una dintre cele mai mari umilințe și capitulări ale țării noastre de la Dictatul de la Viena și de la ocuparea sovietică care a urmat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Aderarea la mini-Schengen pune în pericol suveranitatea națională a României și aduce aminte de momentele întunecate ale istoriei noastre, când țara noastră a fost forțată să cedeze teritorii și să-și sacrifice interesele naționale sub presiunea altor puteri. Este profund dezamăgitor că actuala administrație și-a asumat o astfel de decizie, care pare să subestimeze importanța independenței și autonomiei naționale.

De asemenea, mini-Schengen nu este o inițiativă transparentă și democratică. Decizia de a adera la acest acord a fost luată fără consultarea și aprobarea poporului român și fără dezbateri publice ample.

Este inacceptabil ca o decizie cu astfel de consecințe să fie luată în spatele ușilor închise de niște politruci vremelnici și să fie impusă fără consimțământul poporului român”, spune reprezentamta AUR.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button