Ioana Mihăilă vorbește despre revenirea lui Vlad Voiculescu. Ministerul Sănătății e condus din umbră

Distribuie acest articol!

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a afirmat că nu are nimic împotriva în a-l numi pe Vlad Voiculescu consilier în cadrul instituţiei pe care o conduce, fapt ce ne arată cine conduce din umbră.

Ministerul Sănătății este condus în continuare de Vlad Voiculescu, iar Ioana Mihăilă este doar o ”păpușă” dirijată din umbră. Ministerul Sănătății nu are nici un program pentru construcția de spitale noi în mandatul Ioanei Mihăilă. PNRR este un program prin care România se va îndatora și mai mult, banii umând a fi furați de către firmele de partid.

“Am pornit în munca asta cu Vlad Voiculescu pentru că am crezut în aceleaşi obiective. Am avut aceleaşi obiective legate de sistemul de sănătate, obiective care în continuare se suprapun. Dacă Vlad va hotărî să vină să ajute, nu am nimic împotrivă. Dar să vedem cum decide el. (…) Cred că după ce toată lumea va respira şi el se va linişti după această perioadă tumultoasă, va vedea şi contribuţia lui, contribuţia lui Vlad Voiculescu cu alţi ochi. Depinde mai ales de decizia lui”, a afirmat Ioana Mihăilă.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: