SĂNĂTATE

Ioana Mihăilă: Și copiii pot primi voucherul de 100 de lei dacă se vaccinează

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a transmis vineri, că nu există condiție de vârstă pentru acordarea bonurilor de masă de 100 de lei persoanelor care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schemă completă.

„Nu am pus condiție de vârstă. Dacă legislația ne permite, voucherele sunt destinate persoanelor care se vaccinează cu schemă completă din momentul în care legislația intră în vigoare.”, a declarat Ioana Mihăilă.

Bonurile de masă pentru persoanele care vaccinează anti-Covid ar putea fi eliberate din luna septembrie, a anunțat ministrul Sănătății în urmă cu o săptămână.

„Probabil vor fi distribuite începând cu luna septembrie, nu știu exact data, dar sunt niște tehnicalități care trebuie îndeplinite. Cadrul legal, asigurarea resurselor bugetare, după aceea tipărirea și distribuirea bonurilor de masă. Cred că până în septembrie vom reuși să le îndeplinim”, a precizat Ministrul Sănătății.

Bonurile ar urma să fie distribuite prin DSP, direct către centrele de vaccinare.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button