ÎNVRĂJBIREA ROMÂNILOR. Cîțu și Iohannis împart românii în tabere: VACCINAȚI și NEVACCINAȚI

Distribuie acest articol!

Premierul Florin Cîţu, aflat, joi, într-o vizită la Constanţa, a afirmat că s-a dus pentru a pregăti cât mai bine sezonul estival. Premierul vrea ca sezonul să fie ”de succes”, dar şi sigur. Politica adoptată de guvernul Cîțu cu acordul președintelui Klaus Iohannis împarte românii în vaccinați și nevaccinați. Această tehnică de manipulare este folosită pentru a învrăjbi populația și de a crea tabere. Astfel, prin crearea de tabere pro și contra guvernul marionetă se va menține la putere. Un alt scop ascuns al deplasării președintelui și premierul ar fi vânzarea Portului Constanța, cea mai importantă poartă a României la Marea Neagră.

Delarațiile lui Florin Cîțu

”Am venit special aici pentru că vreau să prgătim cât mai bine acest sezon estival ”, a declaratm joi, la Constanţa premierul Florin Cîţu.

Acesta vrea ca autorităţile şi operatorii economici să lucreze împreună pentru a avea un sezon estival ”de succes”, dar sigur.

”E important ca, după un an de pandemie, vreau să arătăm că putem deschide în siguranţă sezonul estival. După discuţia de astăazi avem câteva soluţii interesante şi avem susţinerea industriei şi pentru campania de vaccinare”, a mai declarat premierul. 

”Am vorbit de propuneri pentru Comitetul ministerial de mâine, care vizează industria turismului. Unele sunt prezentate în spaţiul public – să putem fi pe plajă fără mască, în restaurant cu capacitate maximă în anumite condiţii. Din partea industriei am primit propuneri şi soluţii foarte bune pe care le punem în discuţia comitetului interministeriel”, a adăugat acesta. 

Acesta anunţă 2 etape de relaxare a măsurilor – prima etapă de la 1 iunie, a doua etapă de la 1 august. 

”Mă bucură susţinerea reprezentanţilor industriei pentru campanie de vaccinare”, a mai afirmat premierul. 

Acesta a anunţat că există consens şi, de la 1 iunie, masca nu va mai fi obligatorie pe plajă. 


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: