Social

Infotrafic: două drumuri naționale sunt în continuare închise din cauza zăpezii

Două drumuri naționale din județele Buzău și Vrancea sunt în continuare închise din cauza zăpezii. De asemenea, luni dimineață, traficul este restricționat pentru mașinile grele pe alte două șosele din Buzău și Brăila.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, luni dimineață, nu sunt tronsoane de autostrăzi cu traficul închis.

Drumurile naționale cu circulația închisă, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile sunt DN 22 de la Râmnicu Sărat, în județul Buzău până la limita cu județul Brăila și DN 23B între Măicănești și Ciorăști, în județul Vrancea.

Traficul este restricționat pentru autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone pe pe DN 22 între orașul Brăila și granița județului Buzău. Totodată, traficul este restricționat pentru autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone pe DN 2C de la Costești, în județul Buzău până la limita cu județul Ialomița.

Autoritățile atrag atenția că sunt semnalate precipitații izolate sub formă de ninsoare în județele Botoșani, Brașov, Covasna, Iași, Neamț și Prahova și pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, pe tronsonul cuprins între kilometri 225 și 238 (Boița – Sibiu). Precipitațiile nu pun în pericol siguranța traficului, precizează reprezentanții Infotrafic.

Din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button