Incompetența USRPLUS nu are limite! Cristina Prună: O să importăm gaze din Ungaria via Moscova

Distribuie acest articol!

Incompetența USRPLUS nu are limite, astfel pune în pericol securitatea energetică a României și românii au ajuns să fie escrocați pe față de companiile intermediare care ne vând gaze la suprapreț. Cristina Prună, într-un moment de iluminare, pentru că încă are impresia că se află la proteste în stradă ca activistă nu șefă în Parlamentul României și membră a coaliției de guvernare ne spune că o să ajungem să importăm gaze din Ungaria via Moscova. Nu e o noutate această combinație București – Budapesta via Moscova, la fel lucra și Victor Ponta cu Călin Popescu Tăriceanu.

Planul mafiei internaționale din domeniul energiei ce îi are în mână pe argații din Guvernul României și ANRE pregătește transformarea României în importator de energie și gaze dependent total de Ungaria via Moscova. Tovarășii de la Budapesta construiesc împreună cu rușii două reactoare nucleare noi la Paks, în timp ce la Cernavodă se bate pasul pe loc pentru reactoarele trei și patru, iar reactorul numărul 1 își atinge în curând perioada de viață. 

Deputata USR PLUS Cristina Prună a precizat că unii se temeau că „vom da” gazele româneşti în Ungaria, însă sunt şanse mari ca România să ajungă în situaţia să ia gaze naturale de la unguri pentru a putea asigura consumul intern. „Dacă Ministerul Energiei nu depune toate eforturile în această toamnă pentru a debloca exploatarea gazelor naturale din Marea Neagră, securitatea energetică a României va depinde, pe fondul scăderii producţiei interne, în mare măsură, de importurile de gaze ruseşti”, a adăugat ea.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: