Politică

Începe școala! Aceeași poveste de 32 de ani, școala cu wc-ul în fundul curții

De 32 de ani politicienii sistemului ne tot promit că nu o să mai avem școli cu wc-ul în fundul curții. Promisiunile au rămas promisiuni și sunt reluate la fiecare început de an de școlar de miniștrii educației și premierii agramați de pe la Palatul Victoria.

„Am înțeles că sunt o serie întreagă de probleme care au fost rezolvate și altele care sunt în curs de soluționare până pe 5 septembrie. Urmează ca în perioada următoare să aibă loc ocuparea posturilor vacante ca să asigurăm desfășurarea în bune condiții a procesului de învățământ. Sunt o serie de alte măsuri care sunt pe agenda fiecărui inspectorat județean, a prefecturilor și a primăriilor pentru ca în final să reușim să implementăm toate programele noastre de derulare a educației în cele mai bune condiții. Din păcate, avem încă școli unde suportul administrativ nu e cel pe care ni l-am asumat, sunt încă școli care au toaleta în curte și cred că putem să ne focalizăm atenția și resursele ca în următorii doi ani să rezolvăm această problemă. Nu e nevoie decât de atenție și coordonare cu autoritățile locale. Nu cred că e un efort financiar deosebit ca această problemă să fie rezolvată”, a declarat Nicolae Ciucă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button