Începe divizarea societății. Guvernul Cîțu are în vedere o serie de măsuri de relaxare în avantajul celor care s-au vaccinat

Distribuie acest articol!

Guvernul Cîțu începe divizarea societății. De la 1 iunie, vor fi adoptate o serie de măsuri de relaxare în avantajul celor care s-au vaccinat împotriva Covid-19, printre care se află și posibilitatea de a renunța la mască sau participarea la evenimente, scrie Digi24.

Potrivit sursei, Executivul ia în calcul măsuri în 4 domenii extrem de importante: HORECA, organizare de evenimente, turism și evenimente publice private (inclusiv evenimente sportive). Astfel, în cazul industriei HORECA, dacă personalul și clienții sunt vaccinați se va permite accesul 100%. În caz contrar, accesul va fi limitat la 70%.

De asemenea, la evenimentele private, cum ar fi și meciurile de fotbal, dacă oamenii vor fi vaccinați vor avea acces neîngrădit pe stadion sau alte evenimente de acest tip.

Una dintre măsurile cele mai așteptate ar fi renunțarea la mască, la munte și la plajă, dacă este posibilă respectarea distanțării. Și la serviciu, atât în sectorul public, cât și în cel privat, ar urma ca persoanele vaccinate cu ambele doze să nu mai fie obligate să poarte mască.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: