Începe discriminarea? Un deputat UDMR susține introducerea unor stimulente pentru persoanele vaccinate

Distribuie acest articol!

Vicepreședintele grupului UDMR din Camera Deputaților, Szabo Odon, consideră că pentru a accelera campania de vaccinare trebuie să existe un stimulent pentru persoanele care aleg să se imunizeze în acest fel.

Un stimulent pentru vaccinare trebuie să existe, pentru a avea acces la teatru, la concert, pe stadioane si așa mai departe. Cred ca ar fi benefic și de bun augur pentru că în acest mod am reuși să atragem și populația bulversată de fake news”, a declarat deputatul UDMR.

Se pare că Odon este în asentimentul președintelui Iohannis, care la rândul său a declarat că este posibil să existe „o încurajare” pentru cei care s-au vaccinat.

Încurajarea vaccinării poate să meargă până acolo unde persoanele vaccinate vor putea să beneficieze de un acces mai facil în anumite zone și persoanele nevaccinate să beneficieze și ele de anumite măsuri. Până acum, am avut relative puține doze de vaccin și a fost nevoie de o programare strictă și pe categorii. Într-un viitor previzibil, cam la sfârșitul lui mai sau în iunie, vom avea suficiente doze pentru oricine dorește să se vaccineze și atunci cu siguranță va apărea întrebarea dacă oricine se poate vaccina, atunci cei care se vaccinează, înțeleg nevoia acestei campanii naționale, trebuie să simtă acest lucru și prin anumite măsuri administrative. Deci este foarte posibil ca, la un moment dat, repet atunci când vor fi suficiente doze disponibile pentru oricine, să existe o încurajare pentru cei care s-au vaccinat”, a declarat marți președintele Klaus Iohannis.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: