Știrile 60m.RO

Incendiu la Spitalul Nicolae Robănescu. Toții copiii internați au fost evacuați VIDEO

Un incendiu a izbucnit în această seară la Spitalul Nicolae Robănescu, care are sediul în curtea Spitalului Budimex. Au intervenit mai multe echipaj de pompieri. Peste 100 de copii au fost evacuați

Potrivit martorilor, mai întâi a avut loc o explozie, urmată de un incendiu. Spitalul a fost evacuat. La fața locului au intervenit 12 ambulanțe și 16 echipaje de pompieri.

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un post trafo (transformator) cu propagare la două autoturisme în strada D. Minca (în curtea Spitalului Robanescu). Incendiul se manifestă cu flacără violentă şi degajari de fum, în acest moment acţionăm pentru localizarea acestuia şi limitarea propagării la spital”, a transmis, marţi seară, ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit pompierilor, au fost evacuaţi 110 copii, fiind transferaţi la Spitalul Marie Curie.

Centrul National Medical de Recuperare neuro-psiho-motorie pentru copii „Dr. Nicolae Robanescu” este prima sectie de recuperare functionala a copiilor cu deficiente fizice si neuro-psiho-motorii din Romania.

Misiunea Centrului este de a oferi ingrijiri de sanatate personalizate, care sa rezolve patologia copiilor cu deficiente neuro si locomotorii în cel mai bun si eficient mod posibil si totodata de a promova dezvoltarea cercetarii stiintifice de profil în domeniul recuperarii copilului, avand la baza o bogata traditie recunoscuta national si un personal de inalta tinuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button