Social

Incendiu de vegetaţie în Parcul Natural Văcăreşti

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi, în Parcul Natural Văcăreşti, cu degajări mari de fum. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale, suprafaţa afectată de incendiu fiind în creştere. Meteorologii anunţă că norul de fum se va dispersa. Poliţiştii dirijează traficul rutier în zonă. Anual au loc incendii de vegetații în Parcul Văcărești însă Primăria Capitalei nu a luat niciodată măsuri. Nicușor Dan a făcut promisiuni dar nu a înfăptuit nimic din ce a promis.

”În urma incendiului de vegetaţie din Delta Văcăreşti, traficul rutier se desfăşoară pe Şos. Vitan-Bârzeşti sub îndrumarea poliţiştilor Brigăzii Rutiere. În acest context solicităm conducătorilor de autovehicule să evite pe cât posibil zona, să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.  

Poliţiştii recomandă pietonilor să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înţeles intenţia de a traversa.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button