Politică

Încă un primar penal PSD săltat cu mascații din primărie

Primarul localității Aninoasa, Marius Manole, va merge la închisoare pentru patru ani. Edilul a fost condamnat pentru evaziune fiscală în formă continuată.

Marius Manole, primarul comunei argeșene Aninoasa, a fost condamnat definitiv la patru ani închisoare în regim de detenție pentru evaziune fiscală în formă continuată. Politicianul a fost ridicat de către poliţişti chiar din sediul primăriei.

Înainte de a urca în maşina poliției, Marius Manole a declarat că nu crede că a fost condamnat. 

Primarul localității Aninoasa a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Piteşti. Acesta a fost judecat pentru fapte din perioada 2012-2013 pe când, spun judecătorii, ar fi prejudiciat bugetul statului cu peste 600.000 de lei, în calitate de director general al unei societăți private. 

Marius Manole, primarul de la Aninoasa, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare

Edilul era la primul mandat. A fost susţinut în campania electorală de Organizația PSD Mioveni condusă, pe atunci, de fostul primar, Ion Georgescu, acum şi el aflat într-un penitenciar.

Condamnarea primarului a fost o surpriză şi pentru mulţi săteni din Aninoasa. 

După executarea pedepsei, Marius Manole nu are voie să mai ocupe funcții publice timp de trei ani.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button