Politică

În urma demersului AUR Teleorman, primarul PSD din Videle a renunțat la desființarea secției interne a spitalului orășenesc

În urma demersului efectuat de echipa AUR Teleorman, condusă de Gabriel Florea, primarul PSD al orașului Videle, Nicolae Bădănoiu, s-a văzut nevoit să renunțe la desființarea secției interne a spitalului orășenesc.

AUR Teleorman a solicitat Consilului Local Videle și primarului PSD al orașului să găsească cu celeritate o soluție pentru rezolvarea problemei, iar secția interne a spitalului să continue să deservească nevoile cetățenilor orașului și al celor din proximitate.

De asemenea, AUR Teleorman precizează că ”situația de la spitalul Videle este dezastruoasă și prin urmare cere cu tărie demisia sau demiterea managerului Vîrjoghe Victor!”

În urma protestului AUR, primarul Nicolae Bădănoiu renunță la proiectul de desființare a secției interne a spitalului orășenesc Videle.

Liderii PSD și PNL din teritoriu nu au avut parte de opoziție în ultimii 30 de ani, iar județul Teleorman a căzut pradă în mâinile jefuitorilor. Baronii Teleormanului, în diversele lor forme și culori politice au distrus județul în cei 33 de ani negri ai postdecembrismului. Orice demers al AUR provoacă panică în rândurile politicienilor aflați în slujba sistemului.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button