Știrile 60m.RO

În timpul lui Iohannis angajații la stat câștigă cu 50% mai mult decât mediul privat

Situație de-adreptul incredibilă. Deși președintele României se pretinde a fi liberal, acest lucru nu se reflectă în raportul de salarizare dintre angajații la stat și cei din mediul privat.

La momentul de față numărul celor care lucrează în mediul privat a devenit mai mic decât numărul de angajați la stat la care se adaugă pensionarii și copiii.

Numai în serviciile secrete avem peste 50 000 de angajați care să ne apere de cine? Căci în ultimii 30 de ani s-a furat cu serviciile.

Situația este catastrofală deoarece greul țării este dus la acest moment de către mediul privat ce este supraimpozitat.

Dar mai mult decât atât, un angajat în mediul privat a ajuns în timpul lui Iohannis să câștige mai puțin decât cel de la stat, unde se pare că președintele recomandă telemunca, dar noi recomandăm să limiteze numărul de angajări și să mutăm oamenii la munca adevărată.

Un angajat la stat câștigă în medie peste 4 000 de lei și primește cu 50% mai mulți bani decât unul în mediul privat.

În ceea ce privește performanța acestora ea este extrem de scăzută, pe de o parte datorită voinței, pe de altă parte datorită incompetenței acelor angajați ce au fost puși pe funcție prin pilele în mediul politic.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button