Politică

În ciuda obedienței lui Ciolacu, partenerii strategici mențin vizele umilitoare pentru români

Atât Marcel Ciolacu cât și Nicolae Ciucă, președinții PSD și PNL sunt simple slugi obediente. Este bine să ai parteneri, să fii pe picior de egalitate, dar este rău ca să fii slugă. Cele două partide, o grupare de crimă organizată, fură foarte mult și fac viața imposibilă românilor.

Pentru a nu fi deranjați de către partenerii strategici ei se comportă precum niște slugi, ori slugile nu stau la masa celor bogați.

Așa se face că partenerii strategici mențin vizele pentru români. De vină sunt politicienii care nu se comportă cu demnitate.

Așa se face că românii sunt ultimii europeni care se mai umilesc stând la cozi și primind refuzuri peste refuzuri pentru a putea intra în America.

În ciuda tuturor serviciilor făcute americanii nu au o părere foarte bună despre PSD și PNL. Cât timp cele două partide vor conduce România Americanii nu vor ridica vizele. Cumva înțelegem și noi: de ce ai da drumul la vize pentru un popor condus de către infractori.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button