Politică

Imagini incendiare – ”Pedofil” la PSD: Deputatul PSD de Argeș, Aurel Bălășoiu, ar fi întreținut relații sexuale cu un băiat

Deputatul PSD de Argeș, Aurel Bălășoiu, ar fi întreținut relații sexuale cu un băiat. Imaginile incendiare în ipostaze intime au apărut în presa centrală. Ciolacu și compania au intrat în panică. Baronii PSD au decis să îl excludă urgent din partid.

Surse din partid au declarat pentru că Aurel Bălășoiu ar fi implicat într-un scandal legat de „fapte reprobabile cu un minor”, iar Gândul a publicat imagini în care ar apărea deputatul alături de un băiat.

„Voi merge înainte şi voi lupta! Merg înainte, nicio problemă! M-au exclus, nicio problemă! Nu recunosc! (n.r. – Răspunsul dat la întrebarea ”Recunoaşteţi că aţi întreţinut relaţii sexuale cu minori?”)”, a declarat Bălăşoiu pentru Gândul.

„Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu. De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare. PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine”, a transmis PSD printr-un mesaj postat pe Faceebook.

Bălășoiu, fost primar al comunei Rociu

Gabriel Bălășoiu, în vârstă de 62 de ani, este la primul mandat de deputat de Argeș. Din 2004, a fost primar al comunei Rociu din judeţul Argeş, din anul 2004.

Este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi al Facultăţii de Teologie din cadrul Universităţii Piteşti.

În CV-ul postat pe site-ul Camerei Deputaţilor acesta se descrie drept „o persoană sociabilă şi responsabilă în activitatea desfăşurată, un puternic om de administraţie ce a avut mereu o colaborare impecabilă cu instituţiile locale, judeţene şi naţionale, un bun agricultor şi crescător de animale.”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button