IGPR: S-au dat amenzi în valoare de 642.650 de lei pentru nerespectarea restricțiilor

Distribuie acest articol!

Autorităţile au făcut în ultimele 24 de ore peste 100.000 de verificări privind respectarea măsurilor de limitare a răspândirii COVID-19, fiind deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Totodată, au fost aplicate amenzi în valoare de 642.650.

”În ultimele 24 de ore, Poliţia Română, împreună cu reprezentanţi ai celorlalte autorităţi cu atribuţii în domeniu, a continuat acţiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19. Poliţiştii, împreună cu jandarmi, poliţişti de frontieră, cadre ISU, poliţişti locali, reprezentanţi ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătăţii, Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, Ministerului Transporturilor şi ai autorităţilor publice locale, au desfăşurat 565 de acţiuni de verificare a modului în care se respectă măsurile de protecţie sanitară, la nivel naţional. Au fost efectuate 112.095 de verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse”, anunţă IGPR.

În urma activităţilor derulate, a fost constatată o infracţiune de zădărnicirea combaterii bolilor, fiind întocmit 1 un dosar penal.

De asemenea, au fost aplicate 3.121 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 642.650 de lei.

”În continuare, principalul obiectiv al acţiunilor Poliţiei Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătăţii românilor”, precizează IGPR.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: