Magazin

Hoţul strigă Hoţii – Clotilde Armand: „Ne lipsesc foarte multe voturi. I-am prins că vor să fure”

Clotilde Armand (USR), primar în funcție și candidat la Primăria Sectorul 1 din Capitală, a anunțat că a depus o cerere de renumărare a voturilor.

Cererea de renumărare vine după ce datele Autorității Electoral Permanente arată că George Tuță (PNL) este câștigător cu circa 500 de voturi diferență.

George Tuţă (candidatul Alianţei electorale PSD – PNL) a obţinut 36,44% din voturi (24.323 voturi), după centralizarea datelor din 122 de secţii. Potrivit datelor încărcate pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente și citate de Agerpres, Clotilde Armand (candidatul Alianţei Dreapta Unită), ar fi obţinut 35,73% (23.850 voturi).

Clotilde Armand a mai anunțat că a sesizat autoritățile privind presupuse tentative de fraudă de la mai multe secții de votare.

”Vă reamintesc pentru toți cei care ați auzit declarații publice ale mai multor politicieni să nu mergeți după fentă fiindcă s-au numărat oficial până azi doar 40 de secții din totalul de 166. Diferența de voturi pe numărătoare paralelă a partidelor este foarte, foarte mică și de aceea s-au grăbit unii din PNL și PSD să arunce public cu mesaje false că au câștigat”, a declarat Clotilde Armand.

Ne lipsesc foarte multe voturi în secțiile cu probleme, acolo unde i-am prins că vor să fure. De asemenea au fost mai probleme cu urna mobilă. Așteptăm numărătoarea și datele oficiale. Noi am mai pățit așa ceva în 2016. Știe și Ciolacu cu ne-au furat atunci”, a mai spus Armand.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button