Havarneanu lovește din nou: Deputatul Mina de la PSD se joacă remy în plen pe telefon

Distribuie acest articol!

În urmă cu câteva săptămâni au apărut în spațiul public o serie de imagini cu deputați de la Partidul Social Democrat care ar fi votat la ”două mâini” și celebra poză cu Daniel Ghiță care își face siesta în Parlament. Toate aceste imagini au fost furnizate presei sau au fost postate în mediul online de Filip Havarneanu de la USR PLUS și colegii săi de partid.

În noile imaginile apărute în spațiul public îl avem pe deputatul de Giurgiu, Marian Mina, tot din PSD, care joacă remy pe telefon în plenul Parlamentului României. Între Filip Havarneanu și Daniel Ghiță a izbucnit un conflict deschis după ce useristul l-a denigrat în mediul online.

„NU MĂ VOI LĂSA INTIMIDAT! E supărare mare în tabăra PSD după ce l-am surprins pe deputatul Daniel Ghiță dormind în Plen, în timp ce se dezbătea proiectul de buget, și pe alți colegi de-ai stimabilului votând la două cartele.PSD-istul Ghiță este atât de supărat încât a uitat că nu mai este în ringul de luptă, ci în Parlamentul României. E drept, luptătorii K1 cunosc ce înseamnă onoarea, disciplina și respectul, însă domnul Ghiță se crede mai degrabă pe stadion. Altfel nu-mi explic de ce recurge la amenințări și limbaj care nu fac onoare instituției pe care o reprezentăm. ,,Copile, stai să vezi ce-ți fac”- asta mi-a spus astăzi colegul de la PSD. Îi transmit și pe această cale că am mai primit amenințări, nu mă tem și nici nu mă las intimidat.Asta este schimbarea de care vorbeau liderii PSD: somn în Parlament, vot multiplu și violență în loc de argument.”, a scris Filip Havarnenu pe Facebook despre conflictul cu Ghiță. 


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: