Haos în coaliția de guvernare. Cîțu și Voiculescu, declarații în paralel despre criza din sănătate

Distribuie acest articol!

Dovada clară că asistăm la o criză de comunicare și la o lipsă de coerență în actualul Guvern: premierul Florin Cîțu și ministrul Sănătății Vlad Voiculescu au făcut declarații în același timp, duminică la ora 16:00, pe aceeași temă, și anume criza din sănătate.

Cîțu și Voiculescu au reușit performanța de a vorbi în paralel timp de 13 minute despre același subiect, deși ar fi fost mai eficient să facă doar unul dintre ei declarații privind criza din sănătate. În timp ce ministrul Ministrul Sănătăţii a vorbit cu precădere despre situația de la Spitalul Foişor, premierul a discutat despre situația gravă cu care se confruntă secțiile ATI din unitățile COVID.

În ceea ce privește remanierea actualului ministrul al Sănătății pe fondul evacuările forţate de la spitalul Foişor, premierul a răspuns că deciziile vor fi anunțate la momentul oportun. „Eu vă spun un lucru pe care vi l-am spus de fiecare dată şi celor care au opinii politice în subiect – remanierea sau o decizie în acest Cabinet o va lua premierul, iar aceste decizii nu se discută, ele se vor anunţa”.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: