PoliticăȘtirile 60m.RO

Halucinant! PNL trage la sorți posturile din ministere

Violeta Vijulie pierde postul de la conducere de la Agenția funcționarilor publici, dar este numită secretar de stat în Ministerul Educației, unde va gestiona relația cu Parlamentul și fondurile europene. Ce o recomandă?

Tot de la Vijulie aflăm și se împart posturile între partide: prin tragere la sorți. „Eu sunt prim-vicepreședinte la PNL Sector 3 și aceasta este filiala care mă susține, pentru că la tragerea posturilor între filiale poziția de secretar de stat pe fonduri europene de la Ministerul Educației a revenit filialei Sector 3”, a precizat aceasta.

Fosta președintă a Agenției Naționale a Funcționarilor Publici susține că faptul că a lucrat pe fonduri europene o recomandă pentru de secretar de stat în Ministerul Educației. Vijulie a subliniat că nu a avut niciodată contracte cu statul și toată viața a lucrat pentru mediul privat.

„Ce mă recomandă pe mine este că am lucrat pe fonduri europene și faptul că în câteva luni la conducerea Agenției Naționale a Funcționarilor Publici eu am reușit să fac rost de fonduri europene pentru prevederi din codul administrativ pentru care nu era alocat buget, în situația în care toate liniile de finanțare erau închise”, a precizat Vijulie.

Back to top button