Politică

Grindeanu îl vrea pe Geoană candisat la prezidențiale din partea PSD!?

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a stârnit atenția opiniei publice după ce i-a făcut o invitație voalată lui Mircea Geoană să revină în partid și să aibă discuții cu privire la candidatura sa la alegerile prezidențiale din partea PSD.

Sorin Grindeanu propune un joc de echilibristică politică prin invitația către Mircea Geoană să revină la PSD și să-și negocieze candidatura la prezidențiale, având în verede că Marcel Ciolacu este președintele partidului și, prin urmare, posibil candidat la scrutinul pentru Cotroceni.

„Mircea Geoană, în acest moment, nu este candidat PSD, nu e membru PSD. Eu am spus şi susţin acest lucru, că noi trebuie să avem candidat membru PSD. De 20 de ani avem preşedinţi de dreapta, cred că stânga trebuie să dea preşedinte după 20 de ani şi principalul partid de stânga, fiindcă altele nu există în Parlament, este PSD-ul. Dacă Mircea Geoană doreşte să fie candidatul PSD, în primul rând trebuie să aibă o discuţie cu noi, să revină în partid, fiindcă a fost preşedintele acestui partid, a fost membru de partid şi împreună să luăm decizia cea mai bună pentru ca stânga să dea viitorul preşedinte al României, nu personalizez: doreşte să aibă susţinerea PSD-ului, nu se poate altcumva. E punctul meu de vedere, poate colegii mei, în momentul în care o să discutăm despre candidat, o să aibă alt punct de vedere”, a declarat Sorin Grindeanu, marţi seară, la un post TV.

El a amintit că statutul PSD spune că în Congres este ales candidatul partidului la funcţia supremă în stat.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button