Gigi Becali contrariat a intrat în direct la TV: „Nu mai voiam să fac intervenții publice”

Din cauza controverselor, Gigi Becali s-a enervat și a intrat in direct la TV. Acesta a vrut să lămurească care sunt condițiile și modul de abordare a echipei.

”Guvernul a spus că nu există o derogare, dar nu că nu va da una. O decizie se va lua la aeroport. Vedem mai departe ce se întâmplă”, a spus Justin Ștefan, secretarul general LPF.

”Nu mai voiam să fac intervenții publice. Excepție de la lege fac echipele care participă la competiții sportive. Ce înseamnă asta? Omul se duce, stă izolat sau joacă fotbal, dar competiție sportivă înseamnă și pregătire. Nu trebuie să fie un meci neapărat. Pregătim competiția. Noi ne-am interesat când am plecat, am cerut hârtie. Ne-au zis că nu ne dau hârtie dinainte. Dar ne-a zis DSP că vom da declarație când revenim în țară. Că am făcut pregătire sportivă în Turcia și că am stat la un hotel și în ce condiții am făcut-o. O să zicem că nu avem simptome de COVID-19, că n-am luat legătura cu nicio persoană, că ne-am pregătit. Mai mare siguranță e că nu jucăm amicale, nu avem cum să luăm virusul. E mai sigur când faci doar pregătire decât când joci cu alții. Unii, de la autorități, n-au habar nici să dea tratamente, dar au opinii despre asta. Habar n-au. Așa e România, e incompetență mare. Hai, că nu vreau iar să fac păcat. Eu vreau să zic prostului că e deștept, așa vreau. Nu plecam dacă nu aveam asigurare. Dacă nu e legal, aia e, ne dăm în judecată. Să zică judecătorul și gata. N-au cum să ne bage-n carantină, că nu îi lasă legea”, a subliniat Gigi Becali.

”Celelalte cluburi n-au inteligență, de asta n-au mers în străinătate. Dacă aveau, întrebau la DSP. De aia au intrat în faliment, că n-au inteligență. Hai, că nu vreau. Am alergie la prostie. Nu pot să-l las pe prost în pace, că nu pot”, a spus Becali.

Sursă text: digisport.ro

Sursă foto: pagina de Facebook – Gigi Becali

%d blogeri au apreciat: