Politică

Gianina Șerban (AUR): În ultimii ani a devenit din ce în ce mai greu pentru români să trăiască în țară – acesta e rezultatul guvernărilor PSD/PNL

Deputata Gianina Șerban (AUR) afirmă că în ultimii ani a devenit din ce în ce mai greu pentru români să trăiască în țară, iar acesta e rezultatul guvernărilor recente, culminând cu măsurile fiscale groaznice ale lui Ciolacu, un premier ce bagă mâna din nou în buzunarele românilor împovărându-i sau scăzându-le veniturile.

”Din nou, tristețe

La o primă vedere, din cercul de cunoștințe, 6 oameni au luat calea pribegiei în alte țări pentru a-și asigura o pâine pentru ziua de mâine, iar alte două mi-au transmis că iau în considerare varianta plecării. Copii plângând după bunicii care i-au crescut, le-au alinat durerile zi de zi și care azi nu le mai citesc povești, alte familii destrămate… Atât a putut statul român să le ofere…

În ultimii ani a devenit din ce în ce mai greu pentru români să trăiască în țară – acesta e rezultatul guvernărilor recente, culminând cu măsurile fiscale groaznice ale lui Ciolacu, un premier ce bagă mâna din nou în buzunarele românilor împovărându-i sau scăzându-le veniturile.

În loc ca România să își aducă oamenii acasă, să fie fericiți lângă ai lor pe meleagurile fantastice ale țării, îi alungă din nou.

Trist…

P.S. În imagine e fiul unui coleg ce-și conduce la aeroport bunicul care, după o viață de muncă în țară, își caută din nou o viață”, scrie Gianina Șerban pe Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button