Ghinea îl atacă pe Nicușor Dan pentru că e prea „independent”: Suferă de sindromul de „Mesia din debara”

Distribuie acest articol!

USR-iștii se atacă între ei. De data aceasta Cristian Ghinea, ministrul fondurilor europene, îl critică pe primarul Nicușor Dan pentru că ar fi prea independent, susținând că acesta suferă de sindromul de „Mesia din debara”. „Nu vorbeşte cu nimeni, nu dă telefoane, nu răspunde la telefoane şi dă bule”, afirmă Ghinea cu referire la scandalul privind bugetul PMB.

„E un primar independent, pe care cred că l-am deranjat cu nişte pretenţii care apar într-un protocol.(…) Cea de bază, umană, e să dai un telefon consilierilor care vrei să-ţi voteze bugetul”, a declarat Ghinea.
El îl acuză pe Nicuşor Dan că nu vorbeşte cu consilierii USR PLUS şi îi aminteşte că alegerile în Bucureşti au fost câştigate de USR-PLUS, care are cel mai mare grup în Consiliul General. „Poate e o noutate, îi reamintim”, subliniază el.

„I-a tratat pe consilierii USR-PLUS ca pe ăia mici şi proşti care îl votează orice ar fi. Dl Nicuşor Dan suferă de sindromul de Mesia din debara. Îl ştiu foarte bine de la USR. El stă într-o debara şi este un fel de Mesia. Nu vorbeşte cu nimeni, nu dă telefoane, nu răspunde la telefoane şi dă bule. Toată lumea trebuie să stea drepţi şi să execute că dă el bule. Nu merge aşa! E primarul Captalei, nu a fost votat şef la Şoimii Patriei”, declară Ghinea, afirmînd că Nicuşor Dan „face bugetul ca Firea”.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: